ADVOKATFIRMAET NICOLAISEN

Velkommen til oss på Bekkestua!

, ADVOKATFIRMAET NICOLAISEN

Advokatfirmaet Nicolaisen & Co ANS følger de retningslinjer som er fastsatt av Den Norske Advokatforening. Det betyr at våre priser normalt fastsettes med utgangspunkt i medgått tid. Oppdragets resultat, omfang, vanskelighetsgrad, betydning og utfall og spesialkompetanse kan også bli tillagt vekt.

 

Om å bruke advokat

Heldigvis blir de aller fleste konflikter løst uten at advokater blir innblandet. Bakgrunnen for at man kvier seg for å gå til advokat når en tvist oppstår, henger gjerne sammen med følgende momenter:

  • Redsel for at konflikten skal bli satt på spissen.
  • Ønske om å løse konflikten selv
  • Redsel for kostnadene ved bruk av advokat.

Det beste man kan gjøre er å forebygge konfliktene før de oppstår. Det er i mange tilfeller en svært billig og god løsning å søke bistand allerede før inngåelse av avtaler, utarbeidelse av standardbetingelser og generelle avtaler mv. En fast advokatforbindelse som kjenner virksomheten er meget nyttig i denne forbindelse.

Det vanlige er at advokaten utarbeider avtaler. Større bedriftsklienter med litt erfaring vil i noen tilfeller kunne være i stand til selv å lage utkastet, og da vil kostnadene med en gjennomgang av advokat i de aller fleste tilfeller bli mer begrenset. Svært ofte er det uansett nyttig å få en utenforstående til å se på avtalen med juridiske øyne for å hindre senere konflikter.

Når konflikten først oppstår er det gjerne helt nødvendig å sjekke det juridiske stå-stedet, da står man på tryggere grunn. Videre kan vi bistå med å utarbeide brev mv slik at man i en tidlig fase om ønskelig selv kan fronte motparten uten at noen advokat er synlig.

En viktig faktor for å begrense kostnadene ved advokatbruk er å vite hva man vil. Videre er det nyttig at man har forberedt fremstillingen av saken, gjerne gjennom utarbeidelse av et kronologisk notat som beskriver saksgangen og med de relevante vedlegg. På den måten blir gjerne mye tid spart. Det er også viktig å gi en fremstilling av hele saken for advokaten – i motsatt fall kan det lett oppstå overraskelser senere.

 

Adresse

  • Gate: Bærumsveien 205 - 207
  • Postnummer: 1357
  • Poststed: Bekkestua

Kontakt

  • Telefon: 67 15 00 00
  • Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
ADVOKATFIRMAET NICOLAISEN

Kategori

Advokat
Lokale portaler Timeoffice
Ansvarlig redaktør:
Per Sørlie
957 48 654
per@timeoffice.no
Webdesigner:
Irma Rustad
Lokale portaler i Bærum
Sandvika
Bekkestua
Stabekk
Eiksmarka
Lokale portaler i Asker
Asker sentrum
Heggedal
Lokale portaler i Oslo
 
Laget av Nettskred | Admin
Alt innhold er kopibeskyttet, gjengivelse uten skriftlig tillatelse er forbudt